АДВОКАТ
ЗОЯ ЙОРДАНОВА
ЮРИДИЧЕСКИ
УСЛУГИ


Полезни връзки и партньори

 
 
     
 

Информация за кантората

Адвокатска кантора ЗОЯ ЙОРДАНОВА е основана през 2003 година в град Варна. За адвокатската кантора водещ винаги е интересът на клиента. Адвокат ЗОЯ ЙОРДАНОВА разглежда всеки отделен казус професионално, с особено внимание и индивидуален подход, за да постигне желания резултат - ефективна защита на Вашите законни права и правни интереси и професионално решение на Вашите правни проблеми, свързани със собствеността Ви, бизнеса, гражданството, договорните, трудовите, семейните отношения, лични и граждански права. Кантората оказва компетентна помощ и в областта на проблемните вземания и кредити, недвижимите имоти и вещно право, търговско и облигационно право, изпълнителни процеси.

Компетентното правно обслужване на всеки клиент е основополагащо за кантората, като винаги се стремим да дадем оптимално решение на Вашия проблем чрез адекватна консултация и съвет. Внимателно анализираме ситуацията и казуса Ви, осъществяваме непрекъснат контрол над делата Ви. Винаги може да разчитате на сериозна отговорност, пълна дискретност, конфиденциалност на поверената информация, адвокатска етика.

Кантората предлага пълно правно обслужване, включително правни консултации, абонаментно обслужване на корпоративни клиенти за тяхно удобство и улеснение на търговската им дейност, както и процесуално представителство по граждански, търговски и административни дела за решаване на съдебни спорове.

Стремежът на кантората е да обезпечи Вашите интереси, така, че да бъде избегнато влизането в съдебната зала в дълги и скъпи процеси.

За комплексното и качественото обслужване на своите клиенти адвокатската кантора работи в тясно сътрудничество с други адвокатски кантори, надеждни счетоводни къщи, нотариуси, съдебни изпълнители, с оторизирани преводачески бюра и други специалисти в съответната област.

За да спестите време и пари, потърсете услугите на адвокат своевременно. Използвайки услугите на кантората ни ще получите ОТСТЪПКА от 50 % от държавните такси, дължими в полза на Търговския регистър.

Адвокат ЗОЯ ЙОРДАНОВА винаги е на Ваше разположение за среща в удобно за Вас време и място.

Адвокат ЗОЯ ЙОРДАНОВА – професионален опит и образование:

  • 1991г - 1996г - Икономически техникум "Г.С.Раковски" гр. Варна – специалност "Стопански мениджмънт" с разширено изучаване на немски език
  • 1996г - 2001г - ТУ Варна, Юридически факултет – Магистър по "Право"
  • 2001г - 2002г - Практика в Окръжна следствена служба – гр. Варна, Районна прокуратура – гр .Варна, Районен съд – гр. Варна, Окръжен съд – гр. Варна
  • 2003г – до сега – Член на Адвокатска колегия град Варна


paragraph break

Нагоре

 
     

 
 
Copyright © 2023 Адвокат Зоя Йорданова.
Всички права запазени.
Web-design and SEO by Dji Design